Creativity

creativity-photography-p1030869-1024px-uitsnedeVan jongs af aan gefotografeerd, in de donkere kamer m’n eigen foto’s ontwikkelen en afdrukken. Teken- en schilderles, keramiekles, zelf kettingen maken. Een creatieve studie doen – industrieel ontwerpen – en dan kom je terecht in de wereld van Lean, processen en continu verbeteren. Ergens blijft het kriebelen…

Deze reis wordt ook een reis langs mijn eigen creativiteit. Het experiment aangaan en ervaren hoe het voelt om er dagelijks mee bezig te zijn. Kijken of ik het zo leuk vind dat ik er meer dan mijn hobby van wil maken. Aangezien ik geen autodidact ben, volg ik eerst twee opleidingen: de basisopleiding aan de Fotoacademie in Amsterdam en een cursus WordPress om onze eigen website te bouwen. Zie hier het resultaat!

 

Portfolio

Browse my photographs! For instance my final assignment for the Basic Photography course that I followed at the Photo Academy in Amsterdam. I documented my brother's dog training during two Sunday mornings. A very inspiring event, even if you are not a dog lover!